Shopping Cart
Aanbieding!

SOLIS Solipol Espressomachine Ontkalker - 1 liter

10,95 Incl.21% btw

Bestel nu uw producten bij filter-winkel, voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis*.  

Van 3 Stuks.Van 5 Stuks.Van 10 Stuks.
10,95 10,4510,95 9,9510,95 9,45

Inhoud

1 flacon SOLIS Solipol speciale espressomachine ontkalker, á 1000ML

Goed voor 4 keer ontkalken.

Omschrijving

Nieuw van SOLIS: Solipol Special ontkalkingsmiddel

Deze nieuwe espressomachine ontkalking van Solis is speciaal ontwikkeld voor het ontkalken van Solis espressomachines maar is ook uitermate geschikt voor andere merken espressomachines en koffieapparaten. Solipol special ontkalkingsmiddel is hierdoor universeel te gebruiken in elke espressomachine. Door regelmatig uw espressomachine te ontkalken met Solipol espressomachine ontkalker, zal de smaak van uw koffie beter tot zijn recht komen. Daarnaast heeft uw machine minder last van storingen en zal het de levensduur van uw espressomachine verlengen. Solis Solipol special ontkalker is een ontkalking op basis van melkzuur, dit is een natuurlijk product wat biologisch afbreekbaar is. De Solis Solipol special is een krachtig product welke veilig en verantwoord te gebruiken is. Solipol tast gevoelige materialen niet aan.

Instructie

1) Start het onderhoudsprogramma zoals beschreven staat in de handleiding van uw espressomachine.

2) Vul het waterreservoir met schoon water en voeg 250 ml Solis Solipol special espressomachine ontkalker toe. Tenzij anders vermeld in het boekje.

3) Volg de instructies uit uw handleiding en spoel na afloop uw waterreservoir om met schoon water. Vervolgens spoelt u uw machine nogmaals door met schoonwater.

Opmerking

Solis Solipol Espressomachine Ontkalker heeft geen reinigende werking. Gebruik hiervoor de Solis Solitabs Reinigingstabletten.


Productnummers:  703.02 – 70302 – 703-02

Extra informatie

EAN 7611210703020
Merk Solis
Subcat Ontkalken
Oud nummer