Your Cart

Retourformulier

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst. Voor het retourneren van uw bestelling kunt u het volgende retourformulier invullen. Let op: vermeld ook uw naam en bestelnummer in uw retourverzending. Zonder naam en ordernummer kunnen wij uw betaling niet terugstorten.

Uw retour moet voldoen aan de volgende eisen:

  1. Vul het onderstaande retourformulier in.
  2. Retourneer uw ontvangen product in originele staat binnen 14 dagen na ontvangst, na 14 dagen vervalt uw herroepingsrecht.
  3. Geef bij uw retour duidelijk aan van wie het product afkomstig is (denk aan uw naam, adres en ordernummer. Het ordernummer heeft u via de e-mail ontvangen en staat soms in uw ongewenste post/spambox.)
  4. Uw retour moet in een onbeschadigde en originele verpakking (inclusief labels aan het product) worden geretourneerd, anders is er geen acceptatie van het retour gestuurde product..
  5. Producten zoals opzetborstels en andere hygiëne producten kunnen bij een geopende verpakking niet worden geretourneerd.
  6. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening
  7. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering bij Filter-winkel.nl, bewaar daarom altijd uw bonnetje van het postkantoor.

Voldoet uw retour niet aan deze eisen dan kan er niet geretourneerd worden en zal uw retour worden geweigerd .

Retour adres:

Retour Filter-winkel.nl
Nipkowweg 23
8501 XH Joure