Philips/Saeco Brita Intenza+ Waterfilter

11,00

  • Philips-Saeco Brita Intenza Waterfilter
  • Inhoud : 1 stuk

Voordeel:

Koop nu 3 voor11,50
Koop nu 5 voor11,00
Koop nu 10 voor10,00

Beschikbaarheid:Op voorraad (kan nabesteld worden)

Philips Saeco Brita Intenza+ Waterfilter

De innovatieve Brita Intenza plus waterfilter is speciaal ontwikkeld om uw waardevolle Philips, Saeco en NEFF espressomachine te beschermen. Het water wordt perfect gefilterd, zodat u kunt genieten van het heerlijke aroma en de zuivere smaak van koffie.

Water is een cruciaal ingrediënt van elk kopje espresso, voor de optimale smaak is het daarom altijd het beste om het water professioneel te filteren. Alle Philips, Saeco en NEFF espresso machines kunnen daarom optioneel worden uitgerust met het innovatieve Intenza waterfilter, dat wij samen met Brita hebben ontwikkeld, de nummer 1 op het gebied van huishoudelijke waterfilters. Stel dit filter in op het hardheidsniveau op uw locatie en de geavanceerde technologie doet de rest. Het resultaat? Ideale watercondities voor espresso met het meest intense aroma.

De instellingen kunnen worden aangepast voor optimale verbetering van het aroma en afhankelijk van uw individuele smaak.

Het waterfilter garandeert een constante koffiezet temperatuur en consequente druk tijdens het koffiezetten, waardoor de prestaties van uw espressomachine zullen verbeteren.

Merk

Neff, Philips, Philips Saeco, Saeco

Misschien vindt u deze ook leuk…

Scroll naar top