Skip to content
Aanbieding!

PHILIPS SAECO AquaClean Waterfilter - 2 stuks

32,50

Bestel nu uw producten bij filter-winkel, voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis*.  

Van 3 Stuks.Van 5 Stuks.Van 10 Stuks.
32,50 32,0032,50 31,5032,50 31,00

Inhoud

2 Philips Saeco AquaClean waterfilters.

Goed voor 6 maanden

Omschrijving

Met elk filter kunt u genieten van maximaal 625 koppen! Dankzij het gepatenteerde AquaClean-waterfilter van Saeco hoeft u uw espressomachine pas na 5000 kopjes te ontkalken.

Geschikt voor de volgende Philips Saeco koffiemachines: Philips Saeco Incanto, Philips Saeco Intelia Deluxe, Philips Saeco Pico Baristo, Philips Saeco Granbaristo, Philips Saeco Exprelia, Philips Saeco Xelsis, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips 5000, Philips 6000 serie.

Tot 5000 kopjes zonder ontkalken

• Verwijdert kalk op natuurlijke wijze dankzij ionenwisselingstechnologie

• Uw machine raakt niet verstopt dankzij het micro-poreuze filter

Zuiver water resulteert in de puurste koffie

• Helder water optimaal gezuiverd dankzij de gepatenteerde doorstroming

• Micro-poreus filter blokkeert onzuiverheden

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

• Activeer het filter moeiteloos met het Click&Go-systeem

• Wanneer u AquaClean activeert, wordt het ontkalkingsalarm gedeactiveerd

Helder water optimaal gezuiverd

Dankzij de gepatenteerde doorstroming legt het water in het filter een langere weg af voordat het in uw Philips Saeco koffiemachine komt. Zo wordt het water grondiger gezuiverd en hebt u heerlijke koffie.

Ontkalkingsalarm gedeactiveerd

Een Philips Saeco AquaClean waterfilter zorgt ervoor dat er alleen zuiver en gefilterd water in uw volautomatische koffiemachine stroomt, het ontkalkingsalarm wordt daarom automatisch gedeactiveerd. Vervolgens kunt u onbeperkt van de beste koffie genieten: pas na 8 keer het filter vervangen activeert de machine het ontkalkingsalarm weer. Machines die zijn uitgerust met Saeco AquaClean techniek hebben een sticker op het waterreservoir.

Micro-poreus filter

U kunt de kwaliteit van uw koffie aanzienlijk verbeteren door het water te ontdoen van kleine deeltjes. Het micro-poreuze waterfilter voorkomt dat onzuiverheden het water besmetten, zodat elke kop koffie die u maakt vers, schoon en heerlijk is.

Click&Go-systeem

Activeer supersnel deze langdurige functie. Plaats gewoon uw Philips Saeco Aqua Clean filter in het waterreservoir van uw Saeco espressomachine, activeer het via de gebruikersinterface en u kunt genieten van 5000 zuivere koppen koffie voordat u de machine moet ontkalken. En pas na 8 keer het waterfilter vervangen activeert de machine het ontkalkingsalarm weer.

Ionenwisselingstechnologie

De ionenwisselingstechnologie verwijdert kalk uit het water voordat het uw koffiezetapparaat binnengaat, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Als het AquaClean waterfilter tijdig op verzoek van de machine wordt vervangen, kunt u tot wel 625 koppen genieten voor elk filter

Geschikt voor de volgende Philips Saeco koffiemachines:

Philips Saeco Incanto, Philips Saeco Intelia Deluxe, Philips Saeco Pico Baristo, Philips Saeco Granbaristo, Philips Saeco Exprelia, Philips Saeco Xelsis, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips 5000, Philips 6000 serie.

Als uw machine niet in de bovenstaande lijst staat, moet u deze helaas nog regelmatig ontkalken. U kunt wel AquaClean gebruiken en genieten van heerlijke koffie!

Instructie

1) Verwijder het Philips Saeco AquaClean waterfilter uit de verpakking. Schud het filter gedurende 5 seconden.

2) Dompel het AquaClean waterfilter ondersteboven onder in een bak met koud water en wacht totdat er geen luchtbellen meer uit het filter komen.

3) Verwijder het waterreservoir uit de Saeco koffiemachine en plaats het filter verticaal op de filteraansluiting. Druk het AquaClean waterfilter naar beneden totdat het niet verder kan.

4) Vul het Saeco waterreservoir met vers, schoon water en plaats het reservoir terug in de koffiemachine.

5) Gebruik de meegeleverde sticker om de datum op te schrijven waarop u het Aqua Clean waterfilter hebt geactiveerd. Plaats de sticker op het waterreservoir.

6) Als de machine een display heeft, moet u het AquaClean filter in het machinemenu activeren. Volg de gebruikersinstructies die bij de machine zijn geleverd.

7) Voor het spoelen van het Philips Saeco AquaClean filter laat u een halve liter water uit de uitlooptuit of de stoomtuit van de espressomachine stromen. Gooi dit water weg.

Het filter en het apparaat kunnen nu worden gebruikt.

Opmerking

Als uw waterhardheid hoger is dan ± 7˚ Duitse Hardheid is een waterfilter absoluut aan te raden, u voorkomt dan de kans op kalkschade en de koffie is beter van smaak.


Productnummers:  CA6903/22 – CA6903 – CA6903/01 – CA690322 – CA690301 – 338946904 – 338.946.904 – 338 946 904

EAN 8710103818694
Merk Philips
Subcat Pakketten
Oud nummer