Skip to content
Aanbieding!

JURA Waterfilter Claris Smart - Voordeelverpakking

38,90

Bestel nu uw producten bij filter-winkel, voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis*.  

Van 3 Stuks.Van 5 Stuks.Van 10 Stuks.
38,90 38,4038,90 37,9038,90 37,40

Inhoud

3 Jura Claris SMART Waterfilters.

Goed voor 6 maanden heerlijk gefilterd water in uw espressomachine.

Omschrijving

Met het IWS-systeem herkent een Jura koffiemachine automatisch of een Jura waterfilter wel of niet wordt gebruikt. De koffiemachine zet zichzelf dan automatisch op de juiste instelling (wel-of-geen filter; wel-of-niet ontkalken). Op basis van de ingestelde waterhardheid geeft de Jura koffiemachine aan of een waterfilter verwisseld moet worden. Bij het niet op tijd wisselen van het filter schakelt de machine automatisch of de niet-filter stand.

Het Jura Claris Smart Waterfilter is ontwikkeld voor de volgende Jura koffiemachines (met IWS functie):

Jura Impressa: J6, D4, D6, Z8, Z6, E6, E60, E600, S8, E8, E80 en E800

Dit waterfilter is speciaal ontwikkeld voor Jura espressomachines. Dit waterfilter is koffiFW-2020-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereikt u drie belangrijke voordelen: De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van uw waardevolle espressomachine.

De Jura Claris Smart van Jura is hard tegen kalk maar zacht voor uw koffiemachine. U hoeft vrijwel niet meer te ontkalken als u dit filter gebruikt.

Instructie

Het gebruik van het Jura Claris Smart filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vindt u in hoofdstuk 2 van uw Jura espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruik nemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking

Nadat 50 liter water door de filter is gestroomd of na maximaal twee maanden werkt de filter niet meer goed. Hierna moet de patroon worden vervangen.

De Claris Smart waterfilters passen ook Jura machines die gebruik maken van het Claris Blue waterfilter.


Productnummers:  71794

EAN 7610917717941
Merk Jura
Subcat Pakketten
Oud nummer