Shopping Cart
Aanbieding!

JURA Reinigingstabletten 2 in 1 - 6 stuks

9,50 Incl.21% btw

Bestel nu uw producten bij filter-winkel, voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis*.  

Inhoud

6 Jura Reinigingstabletten

Goed voor 6 keer reinigen van de Jura koffiemachine.

Omschrijving

Speciaal voor de volautomatische espressomachines van JURA. De reinigingstabletten zijn gemaakt voor een grondige verwijdering van koffievet en koffieresten. De samenstelling is precies afgestemd op het gebruik in volautomaten van Jura. De tabletten zorgen voor een zeer effectieve reiniging die het materiaal ontziet, waardoor de levensduur van uw volautomaat wordt verlengd. Ze kunnen ook worden gebruikt voor de reiniging van thermoskannen en andere reservoirs/apparaten waarin afzettingen ontstaan. Er moet daarbij op worden gelet dat de tabletten bij een watertemperatuur van minstens 90 °C worden opgelost.

Dankzij de nieuwe 2 in 1 reinigingstablet wordt het apparaat niet alleen gereinigd, maar tegelijkertijd verzegeld. Hierdoor biedt de reinigingstablet een duurzame bescherming tegen afzettingen van koffievet.

Het reinigingsprogramma kan met één druk op de knop eenvoudig worden gestart.

Fase I, de reiniging:

de speciale formule lost koffievet en koffiedeeltjes in de zetgroep en de ereidingszeef effectief op. Hierbij worden de componenten zowel van binnen als van buiten met heet water met een temperatuur van 80 °C grondig gespoeld.

Fase II, de bescherming:

bijzondere actieve bestanddelen verzegelen de oppervlakken van de desbetreffende componenten en beschermen deze duurzaam tegen afzettingen van koffieresten en koffievetten.

Instructie  

  1. Plaats een bakje onder de koffiFW-2020-uitloop.
  2. Start het reinigingsproces zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven.
  3. Werp de tablet op het vereiste tijdstip, zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven, in de vultrechter voor voorgemalen koffie.
  4. Voor het verdere verloop gaat u te werk zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven

Opmerking

Het ontvettingsmiddel heeft geen ontkalkingwerking. Hiervoor raden wij de Jura ontkalkingstabletten aan.


Productnummers:  62715

Extra informatie

EAN 7610917627158
Merk Jura
Subcat Reinigen
Oud nummer