Actie!

JURA Claris PRO Blue Waterfilterpatroon

39,95 34,95

Jura Claris Pro Blue waterfilterfilterpatroon voor zuiverder water.

  • Het gebruik van CLARIS Pro filterpatronen garandeert vers gefilterd, heerlijk smakend water voor uw koffie op ieder moment.
  • Het waterfilter vermindert de kalkvorming in uw machine en verlengt de levensduur van de Jura Professionele espressomachine.
  • Geschikt voor: IMPRESSA XJ-serie (XJ9) en de GIGA X3/X7/X9

Voordeel:

Inhoud

1 Jura Claris PRO Blue Waterfilter.

Goed voor 300 liter gefilterd water in uw espressomachine.

Omschrijving

Dit waterfilterpatroon is speciaal ontwikkeld voor Jura Professionele espressomachines. Dit waterfilterpatroon is koffiFW-2020-neutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereikt u drie belangrijke voordelen: De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruik. Vers gefilterd water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van uw waardevolle espressomachine.

De Jura Claris Pro Smart is hard tegen kalk maar zacht voor uw espressomachine. U hoeft vrijwel niet meer te ontkalken als u dit filterpatroon gebruikt.

Claris Pro van Jura is hard tegen kalk maar zacht voor uw koffiemachine.

Het Claris Pro Blue filterpatroon past op alle machines van JURA waarbij de filterhouder in het waterreservoir BLAUW is.

Het Jura Claris Pro Blue Waterfilterpatroon is uitermate geschikt voor de volgende Jura Professionele espressomachines: IMPRESSA XJ-serie (XJ9) en de GIGA X3/X7/X9

De overige Jura Professional espressomachines gebruiken het Jura Claris Pro Smart Waterfilterpatroon.

Instructie

Het gebruik van het Jura Claris Blue plus-filterpatroon is eenvoudig. Een beschrijving vindt u in hoofdstuk 2 van uw Jura Professionele espressomachine handleiding »Voorbereiden en in gebruiknemen – Filter plaatsen en activeren«.

Opmerking

Claris Pro Blue werkt volgens het professionele doorstroomprincipe en onderscheidt zich door een aanzienlijk hogere filtercapaciteit tot maximaal 300 liter (zie afbeelding). Hierdoor bespaart u tijd en geld, aangezien het filter minder vaak hoeft te worden vervangen. De filterkwaliteit blijft echter behouden.

Om te voorkomen dat de melding voor het vervangen van het filter niet, zoals gebruikelijk, al na 50 liter wordt weergegeven, moeten de programmeerbare instellingen bij het eerste gebruik van Claris Pro Blue worden aangepast. Deze aanpassing mag uitsluitend worden uitgevoerd door geautoriseerde servicepartners van Jura.


Productnummers:  71702

EAN

7610917717026

Merk

Jura

Subcat

Waterfilters

Oud nummer

Scroll naar top