Jura Claris Blue waterfilter (set 4 stuks)

49,90

  • Jura Claris Blue Waterfilter
  • Inhoud : 4 stuks
  • Per stuk goed voor 50 liter/400 koppen

Voordeel:

Jura Claris Waterfilter Blue

Het gebruik van CLARIS plus filterpatronen garandeert vers gefilterd, heerlijk smakend water voor uw koffie en thee op ieder moment. Het filter is speciaal ontwikkeld voor Jura koffiemachines, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereikt u drie belangrijke voordelen:de garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruk, vers water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving en bescherming van uw machine.

Heeft u een Jura Claris Blue of White nodig?

Er bestaan  2 soorten Jura waterfilters, voor Jura Impressa machines geproduceerd na augustus 2009, of voor Jura Ena machines dient u de Jura Claris Blue waterfilters te gebruiken.

In de watertank van het espresso apparaat is ook te zien welk filter gebruikt dient te worden. Als de filterhouder zwart is dan heeft u de witte Jura Claris waterfilter nodig en als de filterhouder blauw is, dan gebruikt u de Jura Claris Blue waterfilters. Het verschil tussen de Jura Claris Blue filters en de Jura Claris White waterfilters zit in de aansluiting, Claris Blue waterfilters hebben een zes-hoekige aansluiting. Jura Claris White waterfilters hebben een rode aansluiting. Qua inhoud, capaciteit en funtioneren zijn de filters verder identiek.

Merk

Jura

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Jura Claris Blue waterfilter (set 4 stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top