Koffiemachine waterfiltersOp zoek naar een waterfilter voor uw koffiemachine?Bekijk ze hierKoelkast waterfiltersBent u op zoek naar een waterfilter voor uw koelkast?Bekijk ze hier!
Previous
Next

Onderhoudsartikelen, ontkalkers, waterfilters, reinigingstabletten, wtw filters, luchtfilters

Online onderhoudsartikelen kopen voor uw koffiezetapparaat en koffiemachine kan eenvoudig en veilig in de webwinkel van Filter-winkel.nl. In het assortiment van Filter-winkel.nl kunt u onderhoudsartikelen vinden van de meest bekende merken op gebied van koffieapparaten. Zoekt u ontkalkers, waterfilters, luchtfilters, airco filters, airco reiniging, hepa filters en nog meer  andere onderhoudssets van een ander bekend merk? Dan bent u bij Filter-winkel aan het juiste adres. Alle onderhoudsartikelen voor uw koffieapparaat, airco systeem, waterfilters, luchtfilters en meer zijn online in de webwinkel tegen scherpe prijzen verkrijgbaar! Bestelt u boven de € 50,-, dan rekenen wij geen verzendkosten. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht via onze het contact formulier.

Bij filter-winkel heeft u:

  • Een assortiment van meer dan 60 verschillende merken!
  • Bestelling voor 16:00 uur  geplaatst en artikel op voorraad, zelfde dag verstuurd anders 2 – 5 werkdagen.
  • Kunt u een filter niet vinden? Neem contact op en wij kunnen het binnen 10 werkdagen naar u versturen.
  • Wij leveren tegen de laagste prijs garantie uw wtw filters

Aquacrest Waterfilters geschikt voor o.a. Jura, Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau,Saeco en Delonghi koffie machines

Vanaf Juni 2015 zijn wij officieel dealer van Aquacrest waterfilters. Deze waterfilters zijn o.a. geschikt voor Jura, Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau,Saeco en Delonghi koffie machines.

Categorieën

Maak uw keuze:

Koelkast

Waterfilter

Airco / Luchtfilter

Stofzuiger

Koffiemachine

Waterkan

Onze aanbiedingen: