Koffiemachine waterfiltersOp zoek naar een waterfilter voor uw koffiemachine?Bekijk ze hierKoelkast waterfiltersBent u op zoek naar een waterfilter voor uw koelkast?Bekijk ze hier!
Previous
NextOnderhoudsartikelen, ontkalkers, waterfilters, reinigingstabletten, wtw filters, luchtfilters

Online onderhoudsartikelen kopen voor uw koffiezetapparaat en koffiemachine kan eenvoudig en veilig in de webwinkel van Filter-winkel.nl. In het assortiment van Filter-winkel.nl kunt u onderhoudsartikelen vinden van de meest bekende merken op gebied van koffieapparaten. Zoekt u ontkalkers, waterfilters, luchtfilters, airco filters, airco reiniging, hepa filters en nog meer  andere onderhoudssets van een ander bekend merk? Dan bent u bij Filter-winkel aan het juiste adres. Alle onderhoudsartikelen voor uw koffieapparaat, airco systeem, waterfilters, luchtfilters en meer zijn online in de webwinkel tegen scherpe prijzen verkrijgbaar! Bestelt u boven de € 50,-, dan rekenen wij geen verzendkosten.


Aquacrest Waterfilters geschikt voor o.a. Jura, Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau,Saeco en Delonghi koffie machines

Vanaf Juni 2015 zijn wij officieel dealer van Aquacrest waterfilters. Deze waterfilters zijn o.a. geschikt voor Jura, Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau,Saeco en Delonghi koffie machines.

Categorieën:

Maak uw keuze:

Koffiemachine

Koelkast

Waterkan

Waterfilters


You've just added this product to the cart: